Ad Widget

Collapse

Why mysql database dont reduce after "clean history selected items"?

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • marsel martin
    Junior Member
    • May 2010
    • 2

Why mysql database dont reduce after "clean history selected items"?

Hi,
    Why mysql database is very large:about 120G, I "clean history selected items" in Configuration-Items, but the database size donot reduce.
    What should I do now? I am new to zabbix and mysql.
    Thanks!
    אני רוצה לומר את הדעות של קיפול של מדינה תלוי מה ראית את זה בפעם הראשונה עם מישהו שאת שם ואת מי אתם מראים את זה. יש לי ידיד ותיק, בתחילת שנות התשעים, הוא נסע לישראל, לא ברור כיצד למצוא שורשים יהודיים (על שם יהודי טהור - איוונוב). כרגיל, בפעם הראשונה, אנחנו מועתקים לעתים קרובות, אבל רץ במשך חודשים ושנים, התכתבות היה להיות בהדרגה, להגביל את הקלפים עבור יום ההולדת שלו. אבל ההתקדמות היא לא ישנה אינטרנט וטכנולוגיה שב בשקט המילגה שלנו ברמה הקודמת. בינתיים התחתנתי, השתנה הרבה מקומות עבודה, לעשות עסקים, אבל חזרו בסופו של דבר המומחיות שלו - המשפט. חבר שלי גם התחילה משפחה, עבודה רווחית (מהנדס בישראל, למרבה הפלא, עושה כסף הגון) וקנה בית. כמובן, הוא לקח את האשראי, אבל החלל לא חי פחות, ומאפשר לקבל את האורחים הופיעו. השאירו את אשתי ואני בדרך כלל לוקח באוגוסט, אך השנה החליטו ללכת לחבר בישראל על ידי מועצת המנהלים שלו הועבר בנובמבר קיץ אינדיאני עבור המדינה. קנה כרטיסים בסוכנות נסיעות מקומית, אלא על תוכנית של סיורים וטיולים,
    צימרים למשפחות
    הרושם הראשון מאוד עם בואם היה יקר! רחב, ללא מהמורות, מאוד מואר. טסנו לשדה התעופה בן גוריון, בניגוד לציפיות, לא במוסקבה ולא בתל אביב אנחנו לא shmonali, לא התפשט חיפוש. בכל מקרה, חברים שלחו לנו הזמנה, דף נייר עם תעודת הזהות שלהם מספרים מקום מגורים
    צימר בכפר
    Last edited by marsel martin; 02-06-2010, 10:36.
  • zabbix_zen
    Senior Member
    • Jul 2009
    • 426

That's getting quite big....

I'd suggest you increase most of your items collection periodicity, you probably won't need a short refresh in most of them.

Assuming you're using InnoDB the innodb space will continually grow because it will not auto re-use the emptied space.

If you have innodb_file_per_table set in your my.cnf you should periodically do a mysql optimize

*Warning* history and trends tables are quite big so should be done separately,

Eg.
    mysqlcheck -ao --check-only-changed your_zabbix_db --tables trends -pyour_zabbix_pass

Comment

Working...