2 Funcionament de la plantilla de l'agent Zabbix 2

Passes per garantir el bon funcionament dels models que recullen mètriques amb l'agent Zabbix agent 2:

1. Assegureu-vos que l'Agent 2 sigui instal·lat a l'equip i que la versió instal·lada contingui el connector necessari. En alguns casos, és possible que primer hagueu d'actualitzar l'agent 2.
2.Enllaç la plantilla a un equip destí (si la plantilla no és disponible a la vostra instal·lació de Zabbix, és possible que hagueu d'importar primer el fitxer d'importació de la plantilla - veieu les plantilles per defecte per obtindre instruccions).
3. Ajusteu els valors de macro necessaris segons calgui. Tingueu en compte que les macros d'usuari es poden emprar per anul·lar els paràmetres de configuració.
4. Configureu la instància monitorada per permetre compartir dades amb Zabbix.

Les plantilles d'agent Zabbix 2 funcionen juntament amb els connectors. Tot i que la configuració bàsica es pot fer simplement ajustant les macros d'usuari, es pot aconseguir una millor personalització mitjançant la configuració del connector. Per exemple, si un connector admet sessions amb nom, és possible monitorar diverses entitats del mateix tipus (per exemple, MySQL1 i MySQL2) especificant una sessió amb nom amb el seu propi URI, nom d'usuari i mot de pas per a cada entitat al fitxer de configuració.

Una descripció detallada d'una plantilla, inclosa la llista completa de macros, elements i triggers, és disponible al fitxer Readme.md de la plantilla (accessible fent clic al nom d'una plantilla).

Les següents plantilles són disponibles: