2 Taulers d'equips

Vista general

Els taulers de control de l'equip són semblants als taulers de control global; tanmateix, els taulers d'equips no tenen un propietari i només mostren dades de l'equip seleccionat.

Quan visualitzeu els taulers de control de l'equip, podeu canviar entre els taulers de control configurats fent clic a:

  • les pestanyes del tauler;
  • els botons de fletxa sota la capçalera;
  • el botó de fletxa sota la capçalera, que mostrarà la llista completa dels taulers de control de l'equip disponibles.

Per canviar a la secció Monitoratge → Equips, feu clic a l'enllaç de navegació Tots els equips sota la capçalera de l'extrem superior esquerre.

Configuració

Els taulers de control de l'equip es configuren al nivell plantilla. Un cop s'enllaça una plantilla a un equip, es generen taulers d'equip per a aquest equip. Tingueu en compte que els taulers de control de l'equip no es poden configurar a la secció Taulers de control, que és reservada per als taulers de control globals.

Els ginys dels taulers de control de l'equip també es poden configurar només al nivell de plantilla, excepte per canviar l'interval d'actualització. A més, els ginys dels taulers d'equip només es poden copiar a altres taulers d'equip dins de la mateixa plantilla. Tingueu en compte que els ginys dels taulers de control globals no es poden copiar als taulers d'acollida.

Els taulers d'equip solien ser pantalles d'equip abans de Zabbix 5.2. Quan s'importa una plantilla antiga que contingui pantalles, s'ignorarà la importació de la pantalla.

Accés

Es pot accedir als taulers de control de l'equip:

  • després de cercar un nom d'equip a cerca global (feu clic a l'enllaç Taulers de control que es proporciona als resultats de la cerca);
  • després de fer clic a un nom d'equip a Inventari → Equips (feu clic a l'enllaç Taulers de control que es proporciona a la visió general de l'equip );
  • des del menú de l'equip fent clic a Taulers de control.

Tingueu en compte que no es pot accedir directament als taulers de control a la secció Taulers de control, que és reservada per als taulers de control globals.