This is a translation of the original English documentation page. Help us make it better.

1 Actielogboek

Overzicht

In de widget Actielogboek kunt u details weergeven van actiebewerkingen (meldingen, externe opdrachten). Het reproduceert informatie uit Rapporten → Actielogboek.

Configuratie

Om te configureren, selecteert u Actielogboek als het type:

Naast de parameters die gemeenschappelijk zijn voor alle widgets, kunt u de volgende specifieke opties instellen:

Ontvangers Filter invoergegevens op ontvangers. Dit veld is automatisch aanvullen, dus als u de naam van een ontvanger begint te typen, wordt een vervolgkeuzelijst met overeenkomende ontvangers weergegeven. Als er geen ontvangers zijn geselecteerd, worden de details van actiebewerkingen voor alle ontvangers weergegeven.
Acties Filter invoergegevens op acties. Dit veld is automatisch aanvullen, dus als u de naam van een actie begint te typen, wordt een vervolgkeuzelijst met overeenkomende acties weergegeven. Als er geen acties zijn geselecteerd, worden de details van actiebewerkingen voor alle acties weergegeven.
Mediatypen Filter invoergegevens op mediatypen. Dit veld is automatisch aanvullen, dus als u de naam van een mediatype begint te typen, wordt een vervolgkeuzelijst met overeenkomende mediatypen weergegeven. Als er geen mediatypen zijn geselecteerd, worden de details van actiebewerkingen voor alle mediatypen weergegeven.
Status Schakel het selectievakje in om invoergegevens te filteren op de respectieve status:
Bezig - actiebewerkingen die bezig zijn, worden weergegeven
Verzonden/Uitgevoerd - actiebewerkingen die een melding hebben verzonden of zijn uitgevoerd, worden weergegeven
Mislukt - actiebewerkingen die zijn mislukt, worden weergegeven
Zoekreeks Filter invoergegevens op de inhoud van het bericht/opdracht op afstand. Als u hier een reeks invoert, worden alleen die actiebewerkingen weergegeven waarvan het bericht/opdracht op afstand de ingevoerde reeks bevat. Macros worden niet opgelost.
Invoergegevens sorteren op Sorteer invoergegevens op:
Tijd (aflopend of oplopend)
Type (aflopend of oplopend)
Status (aflopend of oplopend)
Ontvanger (aflopend of oplopend)
Lijnen weergeven Stel in hoeveel actielogboeklijnen in de widget worden weergegeven.