You are viewing documentation for the development version, it may be incomplete.
Join our translation project and help translate Zabbix documentation into your native language.

1 Funcionament de la plantilla d'agent Zabbix

Passes per garantir el bon funcionament dels models que recullen mètriques amb l'agent Zabbix:

1. Assegureu-vos que l'agent Zabbix sigui instal·lat a l'equip. Per a les comprovacions actives, també assegureu-vos que l'equip s'afegeix a la configuració 'ServerActive' del [fitxer de configuració] de l'agent (/manual/appendix/config/zabbix_agentd).
2. Enllaçar la plantilla a un equip destí (si la plantilla no és disponible a la vostra instal·lació de Zabbix, és possible que hagueu d'importar el fitxer .xml primer de la plantilla - veieu les plantilles predefinides per obtindre instruccions).
3. Ajusteu els valors de macro necessaris segons calgui.
4. Configureu la instància monitorada per permetre compartir dades amb Zabbix.

Una descripció detallada d'una plantilla, inclosa la llista completa de macros, elements i triggers, és disponible al fitxer Readme.md de la plantilla (accessible fent clic al nom d'una plantilla).

Les següents plantilles són disponibles:

-Apache by Zabbix agent -HAProxy by Zabbix agent -IIS by Zabbix agent -IIS by Zabbix agent active -Microsoft Exchange Server 2016 by Zabbix agent -Microsoft Exchange Server 2016 by Zabbix agent active -MySQL by Zabbix agent -Nginx by Zabbix agent -PHP-FPM by Zabbix agent -PostgreSQL -RabbitMQ cluster by Zabbix agent