Table of Contents

3 Operació de plantilla HTTP

Passes per garantir el correcte funcionament de les plantilles que recullen mètriques amb agent HTTP:

1. Creeu un equip a Zabbix i especifiqueu una adreça IP o un nom DNS de l'objectiu de monitoratge com a interfície principal. Això és necessari per a la macro {HOST.CONN} per resoldre correctament als elements de la plantilla.
2. Enllaç la plantilla a l'equip creat a la passa 1 (si la plantilla no és disponible a la vostra instal·lació de Zabbix, és possible que hagueu d'importar primer el fitxer .xml de la plantilla - veieu la secció Plantilles fora de la caixa per obtindre instruccions).
3. Ajusteu els valors de les macros obligatòries segons sigui necessari.
4. Configureu la instància que s'és monitorant per permetre compartir dades amb Zabbix.

Una descripció detallada d'una plantilla, inclosa la llista completa de macros, elements i triggers, és disponible al fitxer Readme.md de la plantilla (accessible fent clic al nom d'una plantilla).

Les següents plantilles són disponibles:

-Acronis Cyber Protect Cloud per HTTP -Apache per HTTP -Asterisk per HTTP -AWS per HTTP -AWS Cost Explorer per HTTP -AWS EC2 per HTTP -AWS ECS Cluster per HTTP -Instància AWS RDS per HTTP -AWS S3 bucket per HTTP -Azure per HTTP -Cisco SD-WAN per HTTP -ClickHouse per HTTP -Cloudflare per HTTP -CockroachDB per HTTP -Control-M enterprise manager per HTTP -Control-M server per HTTP -DELL PowerEdge R720 per HTTP -DELL PowerEdge R740 per HTTP -DELL PowerEdge R820 per HTTP -DELL PowerEdge R840 per HTTP -Elasticsearch Cluster per HTTP -Envoy Proxy per HTTP -Etcd per HTTP -GitLab per HTTP -Google Cloud Platform per HTTP (GCP per HTTP) -Hadoop per HTTP -HAProxy per HTTP -HashiCorp Consul Cluster per HTTP -HashiCorp Consul Node per HTTP -HashiCorp Nomad per HTTP -HashiCorp Vault per HTTP -Càmera Hikvision per HTTP -HPE MSA 2040 Storage per HTTP -HPE MSA 2060 Storage per HTTP -HPE Primera per HTTP -HPE Synergy per HTTP -InfluxDB per HTTP -Jenkins per HTTP -Kubernetes API server per HTTP -Kubernetes cluster state per HTTP -Kubernetes Controller manager per HTTP -Kubernetes kubelet per HTTP -Kubernetes nodes per HTTP -Kubernetes Scheduler per HTTP -MantisBT per HTTP -Microsoft SharePoint per HTTP -NetApp AFF A700 per HTTP -NGINX per HTTP -NGINX Plus per HTTP -OpenStack per HTTP -OpenWeatherMap per HTTP -PHP-FPM per HTTP -Proxmox VE per HTTP -RabbitMQ cluster per HTTP -TiDB per HTTP -TiDB PD per HTTP -TiDB TiKV per HTTP -Travis CI per HTTP -Veeam Backup Enterprise Manager per HTTP -Veeam Backup and Replication per HTTP -VMware SD-WAN VeloCloud per HTTP -ZooKeeper per HTTP