1 Ginys del tauler

Vista general

Aquesta secció proporciona detalls de la configuració habitual del giny tauler de control.

Paràmetres comuns

Els paràmetres següents són comuns a cada giny:

Nom Introduïu un nom de giny.
Interval d'actualització Configura l'interval d'actualització predeterminat. Els intervals d'actualització predeterminats del giny van des de Sense actualització fins a 15 minuts, depenent del tipus de giny. Per exemple: Sense actualització per al giny d'URL, 1 minut per al giny de registre d'existències, 15 minuts per al giny del rellotge.
Mostra la capçalera Marqueu la casella per mostrar la capçalera en tot moment.
Quan aquesta casella no està marcada, la capçalera s'amaga per estalviar espai i no llisca cap amunt i torna a ser visible només quan el ratolí es col·loca sobre el giny. , tant en mode de visualització com d'edició. També és semivisible quan arrossegueu un giny a una ubicació nova.

Els intervals d'actualització d'un giny es poden establir amb un valor predeterminat per a tots els usuaris corresponents i cada usuari també pot establir el seu propi valor d'interval d'actualització:

  • Per establir un valor predeterminat per a tots els usuaris coincidents, introduïu el mode d'edició (feu clic al botó Editar el tauler de control, cerqueu el giny correcte, feu clic al botó Editar per obrir el formulari d'edició del giny) i trieu l'interval d'actualització necessari entre la llista desplegable.
  • Es pot establir un interval d'actualització únic per a cada usuari per separat en el mode de visualització fent clic al botó per a un determinat giny.

L'interval d'actualització únic establert per un usuari té prioritat sobre la configuració del giny i un cop establert, sempre es conserva quan es canvia la configuració del giny.

Per veure la configuració específica de cada giny, aneu a les pàgines de cada giny per:

Ginys obsolets:

Els ginys obsolets s'esborraran a la propera versió major.