3 Niuatge

Vista general

El niuatge és una manera d'embolcallar un model dins d'un o més models.

Com que té sentit separar les entitats en plantilles individuals per a diversos serveis, aplicacions, etc., és possible que acabeu amb una sèrie de plantilles que poden haver d'estar vinculades a diversos equips. Per simplificar la imatge, és possible enllaçar determinats models en un sol model.

L'avantatge del niuat és que només heu d'enllaçar un model ("imbricat", model pare) a l'equip i l'equip heretarà automàticament totes les entitats dels models enllaçats ("imbricat", models secundaris). Per exemple, si enllacem els models T1 i T2 amb el model T3, omplim T3 amb entitats de T1 i T2, no al revés. Si enllacem el model A amb els models B i C, omplim B i C amb entitats de A.

Configuració de plantilles niuades

Per enllaçar models, heu d'agafar un model existent o un de nou i després: - Obriu el formulari de configuració de la plantilla - Cerqueu el camp Models - Feu clic a Triar per obrir la finestra emergent Plantilles - A la finestra emergent, trieu les plantilles necessàries i feu clic a Triar per afegir les plantilles a la llista - Feu clic a Afegir o Actualitzar al formulari de configuració del model

Així, totes les entitats del model pare, així com totes les entitats dels models relacionats (com ara elements, triggers, gràfics, etc.) ara apareixeran a la configuració del model, excepte els quadres de comandament del model enllaçats, que tanmateix s'heretaran als equips.

Per desenllaçar un dels models enllaçats, al mateix formulari, empreu els botons Desenllaçar o Desenllaçar i eliminar i feu clic a Actualitzar.

Si escolliu l'opció Desenllaçar, simplement esborrarà l'associació amb el model enllaçat, sense eliminar totes les seves entitats (elements, triggers, gràfics, etc.).

Si escolliu l'opció Desenllaçar i esborrar, s'esborrarà tant l'associació amb el model enllaçat com totes les seves entitats (elements, triggers, gràfics, etc.).