15 Què hi ha de nou al Zabbix 6.0.10

Paràmetres de filtre memoritzats

A diverses pàgines de monitoratge (Problemes, Equips, Darreres dades), la configuració actual del filtre es recorda ara al perfil de l'usuari. Quan l'usuari torna a obrir la pàgina, la configuració del filtre segueix essent la mateixa.

A més, el marcatge d'un filtre favorit modificat (però no desat) és ara un punt verd al costat del nom del filtre, en lloc del nom del filtre en cursiva.

suport de la versio 2.8 de TimescaleDB

La versió més alta suportada de TimescaleDB és ara la 2.8.

Suport de PostgreSQL 15

PostgreSQL 15 es suporta, actualment. Veieu que TimescaleDB ja no admet PostgreSQL 15.

Possibilitat de crear l'agent Zabbix 2 fora de línia

L'agent Zabbix 2 ara es pot crear fora de línia. El fitxer tarball font ara inclou el directori src/go/vendor, que hauria d'assegurar que golang no es vegi obligat a descarregar automàticament els mòduls de dependència. Sempre és possible actualitzar manualment les darreres modificacions mitjançant les ordres go mod tidy o go get.

Plugin carregable de PostgreSQL

El plugin de PostgreSQL ara es pot carregar a l'agent Zabbix 2 (anteriorment era integrat).

Veieu també: Repositori Connexió carregable de PostgreSQL

Interfície

Diversos
  • Es mostren avisos sobre una configuració incorrecta de manteniment per a TimescaleDB si l'historial o les taules de tendències contenen blocs comprimits, però l'Anul·lació del període d'historial d'elements o l'Anul·lació del període de tendència de l'element són desactivades. Per obtindre més informació, veieu la Configuració de TimescaleDB.