6 Què hi ha de nou al Zabbix 6.0.1

Elements Agent Zabbix 2

  • S'ha afegit suport natiu per als elements net.dns i net.dns.record. Aquests elements, emprats amb l'agent Zabbix 2, ara admeten el processament de comprovacions concurrents. A Windows, les adreces IP de DNS personalitzades es permeten al paràmetre ip, els paràmetres timeout i count ja no s'ignoren.
  • els elements smart.disk.discovery i smart.attribute.discovery, compatibles amb S.M.A.R.T., s'han actualitzat i ara retornen el connector {# Valor de macro DISKTYPE} en minúscula.

Descoberta d'unitats de sistema desactivades

Ara també és possible descobrir unitats systemd desactivades mitjançant la clau d'element systemd.unit.discovery, admesa per l'agent Zabbix 2. Tingueu en compte que per crear elements i triggers a partir de prototips per a unitats de sistema desactivades, pot ser que calgui ajustar (o eliminar) els filtres LLD no permesos per a les macros {#UNIT.ACTIVESTATE} i {#UNIT.UNITFILESTATE}.

Per obtindre més informació, veieu Descoberta dels serveis de systemd.

Suport SNI a connexions xifrades

Les connexions TCP xifrades entre l'agent Zabbix i el servidor o proxy Zabbix ara admeten SNI.

Suport de SourceIP en comprovacions simples LDAP

S'ha afegit el suport de SourceIP a les comprovacions simples d'LDAP. Tingueu en compte que amb OpenLDAP cal la versió 2.6.1 o superior.