8 Què hi ha de nou al Zabbix 6.0.3

Mètriques PostgreSQL

El nou element s'ha afegit al connector PostgreSQL per a l'agent Zabbix 2: la mètrica pgsql.queries, que s'empra per monitorar el temps d'execució de les consultes.

Plantilles

Ara hi ha disponible una nova plantilla OpenWeatherMap per HTTP per monitorar OpenWeatherMap mitjançant HTTP. Consulteu Operació de la plantilla HTTP per obtindre instruccions de configuració.

S'han fet els canvis següents a les plantilles existents:

  • A les plantilles Serveis de Windows per agent de Zabbix, Serveis de Windows per agent de Zabbix actiu, Windows per agent de Zabbix i Windows per agent de Zabbix actiu, el valor de la macro {$SERVICE.NAME.NOT_MATCHES} s'ha actualitzat per filtrar una llarga llista de serveis.

  • El patró PostgreSQL by Zabbix agent 2 ara comprovarà el nombre de consultes lentes i generarà un problema si la quantitat supera un llindar.

Podeu obtindre aquestes plantilles:

  • A ConfiguracióPlantilles a instal·lacions noves;
  • Si sou actualitzant les versions anteriors, podeu descarregar noves plantilles des del repositori Zabbix GIT o trobar-les al directori de plantilles de la darrera versió baixada de Zabbix. A continuació, a ConfiguracióPlantilles, podeu importar-les manualment.