9 Què hi ha de nou al Zabbix 6.0.4

Dades de text per al giny dels equips principals

Ara és possible seleccionar elements de qualsevol tipus d'informació (incloent Caracter, Text i Registre) al giny Top d'equips. Per exemple, es pot emprar aquest giny per mostrar versions dels agents Zabbix que s'executen a cada equip.

Suport d'OpenSSL 3.0

Ara s'admet OpenSSL 3.0.x. Tingueu en compte que aquest canvi no afecta el xifrat de la interfície (que empra el seu propi paquet openssl-php) i les connexions xifrades de Java JMX Gateway per al monitoratge de destinació (que empren les seves pròpies biblioteques xifrades de Java).

Plantilles

Noves plantilles disponibles: - TrueNAS SNMP - monitoratge del sistema operatiu d'emmagatzematge TrueNAS per SNMP - Proxmox VE per HTTP - consulteu les instruccions de configuració per a plantilles HTTP

S'han afegit a les plantilles noves macros que permeten definir avisos i llindars crítics de l'ús del sistema de fitxers per al monitoratge del sistema de fitxers virtual. HOST-RECURSOS-MIB d'emmagatzematge SNMP, Linux per Prom, Sistema de fitxers Linux SNMP, Sistemes de fitxers Linux de l'agent Zabbix actius, Sistemes de fitxers Linux per agent Zabbix , Mellanox SNMP, PFSense SNMP, Sistemes de fitxers de Windows per l'agent Zabbix actius, * Sistemes de fitxers de Windows per l'agent Zabbix*. Els triggers d'ús del sistema de fitxers s'han actualitzat per emprar aquestes macros.

Podeu obtindre aquestes plantilles:

  • A ConfiguracióPlantilles a instal·lacions noves;
  • Si sou actualitzant les versions anteriors, podeu descarregar les noves plantilles des del repositori Git de Zabbix, o collir-les del directori zabbix/templates de la darrera versió descarregada de Zabbix. Aleshores, mentre sou a ConfiguracióPlantilles, podeu importar-les manualment.

Integració GLPi

Hi ha disponible una nova integració GLPi que permet emprar el tipus de suport webhook per crear problemes a la secció de suport de GLPi basats en les notificacions de problemes de Zabbix.

Monitoratge S.M.A.R.T.

El plugin Smart, compatible amb l'agent Zabbix 2, ara proporciona una descoberta de disc més eficient i permet retornar informació sobre un disc específic, en lloc de tots els discs trobats. Els elements smart.disk.discovery i smart.disk.get de l'agent 2 de Zabbix s'han actualitzat. Les plantilles SMART by Zabbix agent 2 i SMART by Zabbix agent 2 (actiu) també s'han modificat per incorporar la nova funcionalitat.