1 Funcionament del model d'agent Zabbix

Passes per garantir el bon funcionament dels models que recullen mètriques amb l'agent Zabbix:

1. Assegureu-vos que l'agent Zabbix sigui instal·lat a l'equip. Per a les comprovacions actives, també assegureu-vos que l'equip s'afegeix a la configuració "ServerActive" del [fitxer de configuració] de l'agent (/manual/appendix/config/zabbix_agentd).
2. Enllaçar la plantilla a un equip destí (si la plantilla no és disponible a la vostra instal·lació de Zabbix, és possible que hagueu d'importar el fitxer .xml primer de la plantilla - veieu les plantilles predefinides per obtindre instruccions).
3. Ajusteu els valors de macro necessaris segons calgui.
4. Configureu la instància monitorada per permetre compartir dades amb Zabbix.

Una descripció detallada d'una plantilla, inclosa la llista completa de macros, elements i triggers, és disponible al fitxer Readme.md de la plantilla (accessible fent clic al nom d'una plantilla).

Les següents plantilles són disponibles:

-Apache per agent Zabbix -HAProxy per agent Zabbix -IIS per agent Zabbix -IIS per agent actiu de Zabbix -Microsoft Exchange Server 2016 per agent Zabbix -Microsoft Exchange Server 2016 per agent actiu de Zabbix -MySQL per agent Zabbix -Nginx per agent Zabbix -PHP-FPM per agent Zabbix -PostgreSQL -Clúster de RabbitMQ per agent Zabbix