3 Niuatge

Vista general

El niuatge és una manera d'embolcallar un model dins d'un o més models.

Com que té sentit separar les entitats en plantilles individuals per a diversos serveis, aplicacions, etc., és possible que acabeu amb una sèrie de plantilles que poden haver d'estar vinculades a diversos equips. Per simplificar la imatge, és possible enllaçar determinats models en un sol model.

L'avantatge del niuat és que només heu d'enllaçar una plantilla a l'equip i l'equip heretarà automàticament totes les entitats de les plantilles enllaçades a la primera. Per exemple, si enllacem T1 i T2 amb el model T3, omplim T3 amb entitats de T1 i T2, no al revés. Si enllacem T1 a T2 i T3, omplim T2 i T3 amb entitats de T1.

CSobre la configuració de plantilles niuades

Per enllaçar plantilles, heu d'agafar una plantilla existent (o crear-ne una de nova) i després:

  1. Obriu el formulari de configuració de la plantilla.
  2. Cerqueu el camp Plantilles.
  3. Feu clic a Triar per obrir la finestra emergent Plantilles.
  4. A la finestra emergent, trieu les plantilles necessàries i feu clic a Triar per afegir les plantilles a la llista.
  5. Feu clic a Afegir o Actualitzar al formulari de configuració de la plantilla.

D'aquesta manera, otes les entitats de la plantilla configurada, així com totes les entitats de les plantilles enllaçades, apareixeran ara a la configuració de la plantilla. Això inclou elements, triggers, gràfics, regles de descoberta de baix nivell i escenaris web, però exclou els taulers de control. Tanmateix, els taulers de control de plantilles enllaçades seran heretats pels equip.

Per desenllaçar qualsevol de les plantilles enllaçades, feu clic a Desenllaçar o Desenllaçar i esborrar al formulari de configuració de la plantilla i, a continuació, feu clic a Actualitzar.

L'opció Desenllaçar simplement esborrarà l'associació amb la plantilla enllaçada, sense esborrar cap de les seves entitats (elements, triggers, etc.).

L'opció Desenllaçar i esborrar esborrarà tant l'associació amb la plantilla enllaçada, com totes les seves entitats (elements, triggers, etc.).