1 Esborrar el problema

Vista general

La supressió de problemes ofereix una manera d'amagar temporalment un problema que es pot resoldre més tard. Això és útil per netejar la llista de problemes per donar la màxima prioritat als problemes més urgents. Per exemple, de vegades pot sorgir un problema el cap de setmana que no és prou urgent per ser tractat immediatament, de manera que es pot "posposar" fins dilluns al matí.

La supressió de problemes permet amagar un únic problema, en contrast amb la supressió de problemes mitjançant el manteniment de l'equip quan tots els problemes de l'equip de manteniment són amagats.

Les operacions per a les accions d'activació es posaran en pausa per als problemes esborrats de la mateixa manera que es fa amb el manteniment de l'equip.

Configuració

Un problema es pot esborrar des de la finestra actualització del problema, on l'esborrat és una de les opcions d'actualització del problema juntament amb els comentaris, el canvi de gravetat, el reconeixement, etc.

També es pot desactivar un problema a la mateixa finestra d'actualització del problema.

Mostra

Un cop esborrat, el problema es marca amb una icona de supressió a la columna Informació, abans d'amagar-se .

La icona de supressió pampallugueja mentre la tasca de supressió és a la llista d'espera. Un cop el gestor de tasques hagi esborrat el problema, la icona deixarà de fer pampallugues. Si la icona de supressió continua fent pampallugues durant molt de temps, això pot indicar un problema del servidor, per exemple, si el servidor és inactiu i el gestor de tasques no pot completar la tasca. La mateixa lògica s'aplica a la no supressió. En el breu període posterior a l'enviament de la tasca i el servidor no l'ha completat, la icona de no supressió fa pampallugues.

Un problema esborrat pot estar ocult o mostrat, depenent de la configuració del filtre/giny del problema.

Quan es mostra a la llista de problemes, un problema esborrat es marca amb la icona de supressió i els detalls de la supressió es mostren al passar el ratolí:

Els detalls de la supressió també es mostren en una finestra emergent quan col·loqueu el ratolí a la icona de supressió de la columna Accions.