5 Registre d'auditoria

Vista general

A la secció Informes → Registre d'auditoria, es poden veure els registres d'activitat d'usuari i sistema.

Per collir i mostrar els registres d'auditoria, s'ha d'activar la casella Activar registre d'auditoria a la secció Administració → [Registre d'auditoria] (/manual/web_interface/frontend_sections/administration/audit_log). Sense aquesta característica habilitada, l'historial d'activitats no s'emmagatzemarà pas a la base de dades i no es veurà pas al registre d'auditoria.

El registre d'auditoria mostra les dades següents:

Columna Descripció
Hora Marca de temps del registre d'auditoria.
Usuari Usuari qui ha realitzat l'activitat.
IP IP des de la qual s'ha iniciat l'activitat.
Recurs Tipus del recurs afectat (Tot, Token API, Acció, Autenticació, Autoregistre, etc.).
ID ID del recurs afectat.
Si feu clic a l'hiperenllaç, es filtraran els registres del registre d'auditoria per aquest ID de recurs.
Acció Tipus d'activitat (Afegir, Configurar el refresc, Esborrar, Executar, Login erroni, Neteja d'historial, Login, Logout, Actualitzar).
Recordset ID ID compartit per a tots els registres de registre d'auditoria creats com a resultat de la mateixa operació d'interfície. Per exemple, quan s'enllaça una plantilla amb un equip, es crea un registre de registre d'auditoria independent per a cada entitat de plantilla heretada (element, trigger, etc.) - tots aquests registres tindran el mateix identificador del conjunt de registres.
Si feu clic a l'hiperenllaç com a resultat el filtrat dels registres del registre d'auditoria per aquest ID de conjunt de registres.
Detalls Descripció del recurs i informació detallada sobre l'activitat realitzada. Si un registre conté més de dues files, es mostrarà un enllaç addicional Detalls. Feu clic en aquest enllaç per veure la llista completa de canvis.

Ús de filtres

El filtre es troba sota la barra Registre d'auditoria. Es pot obrir i replegar fent clic a la pestanya Filtre a la cantonada superior dreta.

Podeu emprar el filtre per restringir els registres per usuari, recursos assignats, identificador de recurs i operació de la interfície web (ID del conjunt de registres). Depenent del recurs, es poden triar una o més accions al filtre.

Per obtindre un millor rendiment de la cerca, es cerquen totes les dades amb macros no resoltes.

Selector de període

El selector de període de temps permet triar períodes de temps sovint necessaris amb un clic del ratolí. El selector de període de temps es pot obrir fent clic a la pestanya de període de temps al costat del filtre.