13 Biblioteca d'enllaços dinàmics del remitent Zabbix per a Windows

Vista general

En un entorn Windows, les aplicacions poden enviar dades a Zabbix servidor/proxy mitjançant la biblioteca d'enllaços dinàmics del remitent Zabbix (zabbix_sender.dll) en lloc d'haver de llançar un procés extern (zabbix_sender.exe).

zabbix_sender.h i zabbix_sender.lib calen per compilar aplicacions d'usuari amb zabbix_sender.dll.

Aconseguir-los

Hi ha dues maneres d'obtindre zabbix_sender.dll.

1. Descarregar els fitxers zabbix_sender.h, zabbix_sender.lib i zabbix_sender.dll com a arxiu ZIP.

Quan trieu les opcions de descàrrega, assegureu-vos de triar "Sense xifrat" a Xifrat i "Arxiu" a Paquet. A continuació, descarregueu l'agent Zabbix (no pas l'agent Zabbix 2).

Els fitxers zabbix_sender.h, zabbix_sender.lib i zabbix_sender.dll seran dins de l'arxiu ZIP descarregat al directori bin\dev. Descomprimiu els fitxers on us calgui.

Veieu també els problemes coneguts.

2. Creeu zabbix_sender.dll des de la font (llegiu les instruccions).

Trobareu la biblioteca d'enllaços dinàmics amb els fitxers de desenvolupament al directori bin\winXX\dev. Per emprar-lo, incloeu la capçalera zabbix_sender.h fitxer i enllaç amb la biblioteca zabbix_sender.lib.

Veieu també

  • exemple d'una senzilla utilitat de remitent de Zabbix implementada amb la biblioteca d'enllaços dinàmics de remitent de Zabbix per entendre l'ús de la biblioteca;
  • Fitxer zabbix_sender.h per a les funcions d'interfície de la biblioteca d'enllaços dinàmics de Zabbix sender. Aquest fitxer conté documentació que explica el propòsit de cada funció d'interfície, els seus arguments i el valor de retorn.