1 Menú

Vista general

Un menú vertical en una barra lateral proporciona accés a diverses seccions de la interfície Zabbix.

El menú és blau fosc al tema predeterminat.

Treballant amb el menú

Un quadre de cerca global es troba sota el logotip de Zabbix.

El menú es pot minimitzar o amagar completament:

  • Per replegar, feu clic a al costat del logotip de Zabbix. Al menú replegat només les icones són visibles.

  • Per amagar, feu clic a al costat del logotip de Zabbix. Al menú amagat, tot és amagat.

|

Menú reduït

Quan el menú es redueix només a icones, reapareix un menú complet tan bon punt es col·loca el cursor del ratolí sobre ell. Tingueu en compte que reapareix al contingut de la pàgina; per moure el contingut de la pàgina cap a la dreta, heu de fer clic al botó d'ampliar. Si el cursor del ratolí es torna a col·locar fora del menú complet, el menú es col·lapsarà de nou al cap de dos segons.

També podeu fer que un menú replegat torni a aparèixer completament prement la tecla Tab. Si premeu la tecla Tab diverses vegades, es centrarà al següent element del menú.

Fins i tot quan el menú és totalment amagat, un menú complet és a només un clic de distància, fent clic a la icona de l'hamburguesa. Tingueu en compte que reapareix al contingut de la pàgina; per moure el contingut de la pàgina cap a la dreta, heu de mostrar el menú fent clic al botó Mostra la barra lateral.

Nivells de menú

Hi ha fins a tres nivells al menú.

Menús contextuals

A més del menú principal, Zabbix ofereix menú contextual de l'equip, menú contextual de l'element i menú contextual de l'esdeveniment per accedir i configurar ràpidament les entitats d'ús freqüent, com ara els darrers valors, gràfics senzills, formulari de configuració, scripts relacionats o enllaços externs.

Els menús contextuals són accessibles fent clic a l'equip, l'element o el nom del problema/trigger a les ubicacions admeses (seguiu els enllaços indicats més amunt).