1 Gràfics

Vista general

Es pot accedir als gràfics d'equips des de Monitoratge → Equips fent clic a Gràfics per a l'equip respectiu.

Es pot mostrar qualsevol gràfic personalitzat que s'hagi configurat per a l'equip, així com qualsevol gràfic senzill.

Els gràfics són ordenats per:

  • nom del gràfic (gràfics personalitzats)
  • nom de l'element (gràfics simples)

Els gràfics per a equips desactivats també són accessibles.

Tria de període de temps

Tingueu en compte el selector de període de temps a sobre del gràfic. Permet seleccionar períodes sovint necessaris amb un clic del ratolí.

Veieu també: Selector de període de temps

Ús de filtres

Per veure un gràfic específic, seleccioneu-lo al filtre. El filtre permet especificar l'equip, el nom del gràfic i l'opció Veure (all/host graphs/simple graphs).

Si no es tria cap equip al filtre, no es veurà pas cap gràfic.

Ús de sub-filtres

El subfiltre és útil per accedir ràpidament amb un sol clic als gràfics relacionats. El subfiltre funciona de manera autònoma des del filtre principal: els resultats es filtren de seguida, no cal fer clic a Aplicar al filtre principal.

Tingueu en compte que el subfiltre només permet una modificació addicional del filtrat des del filtre principal.

A diferència del filtre principal, el subfiltre s'actualitza amb cada petició d'actualització de la taula per obtindre informació sempre actualitzada sobre les opcions de filtre disponibles i els seus nombres de comptador.

El subfiltre mostra enllaços clicables per filtrar gràfics basats en una entitat comuna: nom o valor de l'etiqueta. Tan bon punt feu clic a l'entitat, els gràfics es filtren immediatament; l'entitat triada es ressalta sobre un fons gris. Per esborrar el filtrat, torneu a fer clic a la funció. Per afegir una altra entitat als resultats filtrats, feu clic a una altra entitat.

El nombre d'entitats que es mostren és limitat a 100 horitzontalment. Si n'hi ha més, es mostra una icona de tres punts al final; no es pot fer clic. Les llistes verticals (com ara les etiquetes amb els seus valors) estan limitades a 20 entrades. Si n'hi ha més, es mostra una icona de tres punts; no es pot fer clic.

Un número al costat de cada funció clicable indica el nombre de gràfics que té als resultats del filtre principal.

Un cop seleccionada una entitat, els nombres amb les altres entitats disponibles es mostren amb un signe més que indica quants gràfics es poden afegir a la selecció actual.

Botons

Els botons del mode de visualització comuns a totes les seccions es descriuen a la pàgina de monitoratge.