1 Ginys del tauler

Vista general

Aquesta secció proporciona els detalls dels paràmetres que són habituals per als ginys tauler de control.

Paràmetres comuns

Els paràmetres següents són comuns per a cada giny:

Nom Introduïu un nom de giny.
Interval d'actualització Configura l'interval d'actualització predeterminat. Els intervals d'actualització predeterminats dels ginys van des de Sense actualització fins a 15 minuts, depenent del tipus de giny. Per exemple: Sense actualització per al giny d'URL, 1 minut per al giny del registre d'accions, 15 minuts per al giny del rellotge.
Mostra la capçalera Marqueu la casella de selecció per mostrar la capçalera de manera permanent.
Quan és desmarcada, la capçalera s'amaga per estalviar espai i només llisca cap amunt i torna a ser visible quan el ratolí es col·loca sobre el giny, tant en els modes de visualització com d'edició. També és semivisible quan arrossegueu un giny a un lloc nou.

Els intervals d'actualització d'un giny es poden establir amb un valor predeterminat per a tots els usuaris corresponents i també cada usuari pot establir el seu propi valor d'interval d'actualització:

  • Per establir un valor predeterminat per a tots els usuaris corresponents, canvieu al mode d'edició (feu clic al botó Edita el tauler de control, cerqueu el giny adequat, feu clic al botó Editar per obrir el formulari d'edició d'un giny) i trieu l'interval d'actualització necessari de la llista desplegable.
  • Es pot establir un interval d'actualització únic per a cada usuari per separat en el mode de visualització fent clic a per a un estri determinat.

L'interval d'actualització únic establert per un usuari té prioritat sobre la configuració del giny i, un cop establert, sempre es conserva quan es modifica la configuració del giny.

Per veure paràmetres específics per a cada giny, aneu a les pàgines individuals de ginys per a:

Ginys obsolets:

Els ginys obsolets s'eliminaran a la propera versió principal.