Table of Contents

4 Tokens de l'API

Vista general

Aquesta secció permet crear i gestionar fitxes API.

Podeu filtrar els tokens de l'API pel nom, els usuaris als quals s'assignen els tokens, la data de caducitat, els usuaris que han creat els tokens o l'estat (activat/desactivat). Feu clic a l'estat del token a la llista per activar/desactivar ràpidament un token. També podeu activar/desactivar fitxes en massa seleccionant-les a la llista i fent clic als botons Activar/Desactivar a sota de la llista.

Per crear un token nou, premeu el botó Crear un token d'API a l'extrem superior dret i, a continuació, ompliu els camps obligatoris a la pantalla de configuració del token:

Paràmetre Descripció
Nom Nom visible del token.
Usuari Usuari al qui s'ha d'assignar el token. Per triar ràpidament un usuari, comenceu a escriure el nom d'usuari, el nom o el cognom i, tot seguit, trieu l'usuari requerit a la llista d'emplenament automàtic. Alternativament, podeu prémer el botó Triar i triar un usuari de la llista completa d'usuaris. Un token només es pot assignar a un usuari.
Descripció Descripció del token opcional.
Defineix la data i l'hora de caducitat Desmarca aquesta casella de selecció si un token no ha de tindre una data de caducitat.
Data de caducitat Feu clic a la icona del calendari per triar la data de caducitat del token o introduïu la data manualment en un format AAAA-MM-DD hh:mm:ss
Activat Desmarqueu aquesta casella de selecció si us cal crear un token en un estat desactivat.

Premeu Afegir per crear un token. A la pantalla següent, copieu i deseu en un lloc segur el valor del Token d'autenticació abans de tancar la pàgina i, a continuació, premeu Tancar. El token apareixerà a la llista.

El valor del token d'autenticació no es pot tornar a veure més tard. Només és disponible just després de crear un token. Si perdeu un token desat, haureu de regenerar-lo i, en fer-ho, creareu una nova cadena d'autorització.

Feu clic al nom del token per editar el nom, la descripció, la configuració de la data de caducitat o l'estat del token. Tingueu en compte que no és possible canviar a quin usuari és assignat el token. Premeu el botó Actualitzar per desar els canvis. Si un token s'ha perdut o s'ha exposat, podeu prémer el botó Regenerar per generar un valor de token nou. Apareixerà un quadre de diàleg de confirmació que us demanarà que confirmeu aquesta operació, ja que després de continuar el token generat anteriorment no serà vàlid.

Els usuaris sense accés a la secció del menú Administració poden veure i modificar els detalls dels tokens assignats a la [secció] Perfil d'usuari → Fitxes API (/manual/web_interface/user_profile#api_tokens) només si té permisos rol d'usuari de Gestionar fitxes API.